Fotografie

Duitse herder met witte achtergrond Wil jij ook mooie foto’s van jouw (huis)dier - om hem of haar uit te laten groeien tot Instagram model of om mee te pronken op jouw eigen social media profiel? Of juist om af te drukken en in te lijsten of je hele huis mee te behangen? Wat je doel ook is, ik help je graag! Ik weet als geen ander dat dieren fotograferen, zelfs met de beste camera, heel moeilijk is. Ook ik was namelijk zo iemand met meer dan 10.000 foto’s van mijn honden en katten op mijn telefoon, maar zonder een foto die er écht uit sprong en mooi was. Je viervoeter is namelijk bezig met jóu en niet met de foto(camera). Het vergt multitasking op olympisch niveau om zowel (huis)dier als camera tegelijk te bedienen en er een mooi plaatje aan over te houden.

Laten we dit dus samen doen en ieder doen waar we goed in zijn - jij focust je op je geliefde viervoeter, en ik op mijn camera. We gaan samen op stap naar een mooie locatie naar jouw keuze, of ik kom bij jullie thuis langs. Met een hoop geduld en liefde, en een paar lekkere koekjes voor dier (en mens), lukt het altijd wel om jouw (huis)dier of jullie samen, mooi op de foto te krijgen - of je nu een overactieve kat hebt, of een hond die niet kan loslopen of bang is voor andere mensen.

Op deze pagina vind je een aantal standaardpakketten voor mijn fotografiediensten. Heb je zelf bepaalde ideeën of wensen die hier niet bij staan? Neem dan gerust contact met mij op om te sparren over jouw ideeën - alles is bespreekbaar en ik maak een voorstel op maat voor je!

Puppy- of kittenpakket

Heb jij een nestje puppies of kittens, of krijg je binnenkort een pupje of kitten? Leuk! Laat mij dat kleine pluizenbolletje voor je vastleggen op beeld, voordat zij uitgegroeid zijn. Kijk op mijn pagina voor Puppy- en kittenfotografie, of neem contact met mij op voor een pakketje op maat!

Fotoshoot van jouw (huis)dier

Duitse herder op gele stoel In overleg bepalen wij waar en wanneer we foto’s gaan maken en wat jouw wensen zijn. Wil je alleen je (huis)dier(en) op de foto, of wil je foto’s van jullie samen? Geposeerd of in actie? (Bijna) alles is mogelijk! Kijk op deze pagina voor een aantal standaard paketten, of neem contact met mij op om een pakket op maat te bespreken.

Op de dag zelf ontmoeten wij elkaar en maak ik kennis met jouw (huis)dier. Afhankelijk van de beste tijd op de dag voor jou en je (huis)dier zoeken we de beste plek(ken) om de foto’s te maken. Ik neem altijd wat attributen mee om het proces op gang te helpen (snoepjes, speeltjes), maar de ervaring leert dat geduld en een liefdevolle begeleiding van jou het allerbelangrijkste zijn!

Tijdens de fotoshoot laat ik af en toe wat gemaakte foto’s zien om te kijken of we op de juiste weg zitten. Na de fotoshoot ontvang je binnen 2 weken, afhankelijk van het gekozen pakket, (een selectie van) jouw foto’s. Bijbestellen van foto’s is altijd, op elk formaat en elk medium mogelijk - zie daarvoor de tarieven pagina.

Ik kijk ernaar uit om jou en jouw dier te ontmoeten!

Flash fotoshoot Dit fotopakket kost € 40,- en hiervoor krijg je:

 • Een fotoshoot van 30 minuten van maximaal 2 dieren;
 • 2 professioneel nabewerkte foto’s digitaal;
 • Samen met je dier op de foto voor een meerprijs van € 20,- per persoon;
 • Foto’s bijbestellen mogelijk – zie tarieven pagina;
 • Extra dier mogelijk – zie tarieven pagina.

Basis fotoshoot Dit fotopakket kost € 70,- en hiervoor krijg je:

 • Een fotoshoot van 60 minuten van maximaal 2 dieren;
 • 4 professioneel nabewerkte foto’s digitaal;
 • Samen met je dier op de foto voor een meerprijs van € 20,- per persoon;
 • Foto’s bijbestellen mogelijk – zie tarieven pagina;
 • Extra dier mogelijk – zie tarieven pagina.

Standaard fotoshoot Dit fotopakket kost € 150,- en hiervoor krijg je:

 • Een fotoshoot van 90 minuten van maximaal 2 dieren en 1 eigenaar;
 • 8 professioneel nabewerkte foto’s digitaal;
 • Foto’s bijbestellen mogelijk – zie tarieven pagina;
 • Extra dier mogelijk – zie tarieven pagina.

Luxe fotoshoot Dit fotopakket kost € 300,- en hiervoor krijg je:

 • Een fotoshoot van maximaal 4 uur van maximaal 2 dieren en 2 eigenaren;
 • Alle foto’s digitaal, waarvan 15 professioneel nabewerkt;
 • Luxe fotoboek (20 * 15 cm) met alle 15 professioneel nabewerkte foto’s op hoogglans fotopapier;
 • Extra nabewerkingen mogelijk – zie tarieven pagina;
 • Extra dier mogelijk – zie tarieven pagina.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw, maar exclusief eventuele kilometerkosten (afhankelijk van locatie en afstand).

Combinatie sessies

Herder in weide In overleg bied ik ook combinatie sessies aan. Hierbij kun je denken aan een sessie hersenwerk voor jouw hond, gecombineerd met mooie foto’s terwijl je trouwe vriend(in) aan het werk is en/of daarna! Of wat dacht je van een coach-wandeling, waarbij ik je help met jouw vragen over je hond, terwijl we ondertussen mooie foto’s maken van hem/haar of jullie samen? Kijk op mijn Activiteiten & Begeleiding pagina voor een aantal mogelijkheden, of neem contact met mij op voor een combinatie sessie op maat. We kunnen (bijna) alles vorm geven!