Huisdierverzorging aan huis

Ben je door vakantie, ziekte of om een andere reden (tijdelijk) niet in staat om voor jouw huisdier(en) te zorgen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb veel ervaring met de zorg voor dieren en kan jou hierbij voor kortere of langere perioden ondersteunen.

Denk bijvoorbeeld aan het voeren van jouw katten of konijn en het periodiek verschonen van de kattenbak of het konijnenhok tijdens een weekend weg, een vakantie of ziekenhuisopname. Ook medicatie toedienen, vacht verzorgen, nagels knippen en dergelijke handelingen vallen onder de mogelijkheden.

Voor een ‘standaard’ bezoekje voor maximaal 2 huisdieren neem ik minimaal 30 minuten de tijd, zodat ik jouw huisdier(en) de aandacht kan geven die het nodig heeft. Hierbij zit standaard inbegrepen het voeden, het eventueel verschonen van het verblijf en natuurlijk aandacht en een speelmomentje voor jouw huisdier. Omdat het uitvoeren van speciale handelingen zoals het toedienen van medicatie, vacht- of nagelverzorging, of het verzorgen van meer dieren meer tijd vereist, geldt er een toeslag op deze handelingen en op de verzorging van elk 3e en opvolgende huisdier.

En vind je het leuk om professionele foto’s van jouw huisdier te ontvangen tijdens jouw afwezigheid? Je kunt dan gebruik maken van mijn fotografiediensten - uiteraard tegen een gereduceerd (combinatie)tarief! Vraag gerust naar de mogelijkheden hiervoor.

Mocht je huisdier tijdens mijn verzorging dierenartszorg nodig hebben, worden de kosten voor het dierenartsbezoek plus de taxi kosten in rekening gebracht bovenop de verzorgingskosten. Zie de tarieven pagina voor de tarieven van toeslagen en taxi kosten.

Bij huisdierverzorging aan huis maak ik gebruik van een standaard contract. Hierbij worden alle afspraken vastgelegd met betrekking tot de duur en de periode van de verzorging, eventuele speciale handelingen, het protocol bij dierenartsbezoek en natuurlijk het sleutelbeheer.

Mijn standaard werkgebied is West Maas en Waal, dus de dorpen Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel. Voor bezoekadressen buiten deze dorpen kunnen extra kilometerkosten gelden.