Huisdiertaxi

Beschik je (tijdelijk) niet over eigen vervoer, of ben je zelf om andere redenen niet in staat om je huisdier(en) te vervoeren? Denk bijvoorbeeld aan dierenartsbezoek, het vervoer van en naar een (dag)pension of logeeradres, een bezoek aan familie of vrienden, of vervoer van en naar het vliegveld. Ook hiervoor kun je bij mij terecht.

Ik heb een speciaal ingerichte bus die voorzien is van transportkennels van de hoogste kwaliteit en veiligheid, die iedere dag ontsmet en gereinigd worden en voorzien zijn van antislipmatten en/of hoge kwaliteit vetbedden. Daarnaast is de bus voorzien van toerental-gereguleerde ventilatie voor een constante toevoer van frisse lucht voor de dieren en van waterbakjes met altijd vers water. Veiligheid en comfort voor de dieren zijn zo gegarandeerd!

De huisdiertaxi kan gecombineerd worden met persoonlijke begeleiding, bijvoorbeeld begeleiding tijdens het dierenartsbezoek of het inchecken bij het (dag)pension. Ook ben ik gespecialiseerd in advies en begeleiding bij reizen van en naar het buitenland met jouw huisdier. Bekijk de tarieven pagina of neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn standaard werkgebied is West Maas en Waal, dus de dorpen Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel. Voor adressen buiten deze dorpen kunnen extra kilometerkosten gelden. Bekijk de tarieven pagina of neem contact met mij op voor meer informatie.