Hondenuitlaatservice

Ben je vanwege werk of andere redenen (tijdelijk) niet in staat om je hond uit te laten, dan kan ik je mogelijk helpen.

Ik heb een speciaal ingerichte bus die voorzien is van transportkennels van de hoogste kwaliteit en veiligheid, die iedere dag ontsmet en gereinigd worden en voorzien zijn van antislipmatten en/of hoge kwaliteit vetbedden. Daarnaast is de bus voorzien van toerental-gereguleerde ventilatie voor een constante toevoer van frisse lucht voor de dieren en van waterbakjes met altijd vers water. Veiligheid en comfort voor de dieren zijn zo gegarandeerd!

Met de bus haal ik je hond op, breng ik hem naar een geschikte uitlaatplaats, wandel ik minimaal 30 minuten met hem/haar, en breng hem weer veilig thuis. De 30-minuten wandeling is standaard, maar wordt aangepast op jouw wensen en natuurlijk op de hond zelf. Hierbij kijk ik naar leeftijd, waarbij pups/jonge honden en senioren om hun gewrichten te ontzien, vooral veel snuffel- en struintijd krijgen, en minder looptijd. Honden die meer nodig hebben, kunnen dit ook krijgen - alles natuurlijk in overleg.

Afhankelijk van jouw wensen en mijn mogelijkheden, kan het voorkomen dat jouw hond uitgelaten wordt samen met andere honden. Afhankelijk van de groepssamenstelling, is de groepsgrootte maximaal 4 honden. Kan jouw hond niet met andere honden, dan behoren individuele wandelingen tot de mogelijkheden.

Honden die niet los kunnen lopen of die niet samen kunnen met andere honden (bijvoorbeeld vanwege uitvalgedrag) zijn geen probleem voor mij, maar deze honden laat ik nooit in groepen uit binnen de hondenuitlaatservice, altijd individueel. Dit om de veiligheid van alle honden te kunnen waarborgen en alle honden een prettige en stressvrije wandeling te kunnen geven.

Mijn standaard werkgebied is West Maas en Waal, dus de dorpen Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel. Voor ophaaladressen buiten deze dorpen kunnen extra kilometerkosten gelden. Bekijk de tarieven pagina of neem contact met mij op voor meer informatie.

Groep honden